انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

تعیین سقف پرداخت حقوق دولتی‌ها در بودجه 1400

تعیین سقف پرداخت حقوق دولتی‌ها در بودجه 1400 عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 با اشاره به مصوبات جلسه امشب این کمیسیون گفت: اعضای کمیسیون مصوب کردند که سقف پرداختی حداکثری حقوق در دولت برای سال آینده 33 میلیون تومان باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امشب کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 گفت: در جلسه امشب اعضای کمیسیون مصوب کردند که سقف پرداختی حداکثری حقوق در دولت برای سال آینده 33 میلیون تومان باشد.

وی افزود: شورای حقوق و دستمزد در دولت مصوب کرده بود که سقف پرداختی حقوق‌ حداکثری 21 برابر حداقل حقوق یک کارمند باشد که میزان آن 47 میلیون و 800 هزار تومان می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 اظهار داشت: طبق گزارشاتی که همین امشب در صحن کمیسیون ارائه شد ما پرداختی‌هایی بالای 33 میلیون در مواردی داشته‌ایم به عنوان مثال رئیس اداره گاز یک شهرستان 45 میلیون تومان، رئیس یک دانشگاه 67 میلیون تومان و مدیران یکی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت 50 میلیون تومان حقوق ماهانه داشته‌اند.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امشب اعضای کمیسیون مصوب کردند چنانچه دولت قانون برنامه ششم را درباره راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و دستمزد و ثبت حقوق مدیران در این سامانه را اجرا نکند اجازه پرداخت حقوق مدیران را ندارد.

وی افزود: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق چنانچه دولت در سال آینده اقدام به ثبت حقوق مدیران در این سامانه نکند هرگونه برداشت از بیت‌المال برای پرداخت حقوق مدیران جرم محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400  اظهار داشت: علاوه بر این اعضای کمیسیون مصوب کردند که برای تکمیل ساختمان‌های کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها یک درصد از اعتبارات تملک دارایی عمرانی شهرستان‌ها برای این منظور هزینه شود.

به گزارش فارس مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار